Aktuality

Polévka z fazolek adzuki a ječných vloček

  • cibule
  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • česnek
  • vařené fazolky adzuki
  • ječné vločky
  • kurkuma, paprika
  • sůl
  • olej
    Na oleji osmažíme cibuli, na kolečka pokrájenou mrkev, najemno pokrájený řapíkatý celer a česnek. Když je zelenina zasmažená, přidáme ječné vločky, lžičku papriky a kurkumy, sůl a opražíme. Na konec přidáme vařené fazolky, podlijeme vodou a necháme
    provařit, než vločky změknou.
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Polévka z fazolek adzuki a ječných vloček
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.